Livrarea produselor  se efectueaza de luni pana vineri intre orele 9-18.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei (adresa mentionata de Cumparator). Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii webABS.ro  .Pentru produsele care nu se afla in stoc la Vanzator  se va comunica data livrarii estimata.

Nu se percepe taxa de transport pentru comenzile care depasesc suma de 400 lei pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara (in limita zonelor  de acoperire ale serviciului de curierat). Se va percepe o taxa de transport in valoare fixa de 20 lei indifierent de greutate sau distanta de livrare doar daca valoarea totala a comenzii este mai mica de 400 lei.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va comunica Cumparatorului termenul nou estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la office@transabs.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate.

Orice sesizare referitoare la integritatea și/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator in prezența curierului semnat si datat. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte sunt nule si nu pot fi luate in considerare, curierul neputand sa mai fie tras la raspundere.